Wist je dat een bij altijd instinctief de kortste route naar de bijenkorf neemt?

Wij doen dat ook: we komen snel to the point en we houden van efficiënte en simpele oplossingen. We nemen de kortste en beste route naar succes. Dat doen we op basis van modellen, structuren en kennis, maar ook met intuïtie en gevoel.

We zijn nuchter en houden niet van toeters en bellen. We kijken vooral naar bestaande en bewezen technologieën, want we gaan het wiel niet opnieuw uitvinden. Maar we zorgen er wél voor dat onze wielen nét een beetje efficiënter, geavanceerder en beter zijn. Daarom sluiten we experimentele paden met nieuwe technologieën niet uit. We zorgen er wel voor dat we onszelf daar niet in verliezen: we onderzoeken altijd eerst de bottleneck, om verspilling van tijd en geld te voorkomen.

Onze visie

Innoveren start altijd met ideeën. Die doen we op bij onze klanten en hun doelgroep. Het is de kunst om die ideeën te vertalen naar praktische concepten, die we uiteindelijk vormgeven in een product waar de markt om vraagt. En die kunst verstaan we. 

We doorlopen het proces van idee naar product snel en efficiënt. Dat doen we door met de beschikbare technologie voeding te geven aan nieuwe producten, die we uiteindelijk kunnen ‘oogsten’. Vergelijk het met een fruitboom die je goede voeding geeft, in de zin van water, bemesting en voldoende licht. Als je voor goede voeding zorgt, dan pluk je daar later de vruchten van. 

Waar we voor staan

Het gaat om jouw idee
Wij helpen je om je idee om te zetten in een tastbaar en succesvol product. Jij blijft eigenaar van het idee.

We blijven verbazen
We leggen de lat elke dag een stukje hoger. Creativiteit is een must om te innoveren en realistisch blijven een voorwaarde. Met dat in ons achterhoofd zetten we bij elk project een stapje méér dan je van ons verwacht. 

Zekerheid boven alles
Elk proces start met onzekerheden. Die ruimen we zo snel mogelijk uit de weg. Daarom gaan we ze samen identificeren, onderzoeken, valideren en elimineren. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Bereikbaarheid
We willen weten wat je probleem is en waar je tegenaan loopt. De antwoorden krijgen we door open en persoonlijke gesprekken, waarbij we de processen en structuren even vergeten. We willen dicht bij je staan en je begrijpen. Alleen dán komen we samen tot de beste oplossing.

Innoveren in samenwerking met Beeliners

Kies je voor een samenwerking met Beeliners om van jouw idee werkelijkheid te maken, dan werken we samen aan jouw innovatie. Heb je nog vragen of wil je de mogelijkheden verkennen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

“Samen maken we van jouw idee werkelijkheid”

Dennis Wissink – Commercieel directeur/co-owner

We komen graag met je in contact. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend.