Wil jij de samenwerking met Beeliners aangaan om jouw product naar de markt te brengen? Of wil jij jouw proof-of-concept project opschalen voor B2B-klanten? Beeliners is de juiste partner om samen met jou het product op de markt te brengen. Dit doen wij aan de hand van een vast stappenplan.

1. Uitgangspositie en doel bepalen

Door je doelstellingen goed te formuleren, geef je ons kaders voor de verdere ontwikkelingen van je innovatie. Vervolgens bekijken we samen de kansen en mogelijkheden. Daarbij kijken we ook naar de mogelijke risico’s. 

Op basis van jouw behoeften en wensen, kiezen we een vervolgtraject. Daarbij hanteren we de Agile werkwijze.

2. Realiseerbaarheid onderzoeken

Als je erover denkt om een innovatief product of nieuwe dienst in de markt te zetten, dan zijn er twee dingen belangrijk:

  1. Is er markt voor jouw product of dienst?
  2. Is jouw idee realiseerbaar?

De markt kun je eenvoudig zelf onderzoeken door bijvoorbeeld gesprekken aan te gaan met je beoogde doelgroep. Bij het uitzoeken of jouw idee realiseerbaar is, kunnen wij je helpen. Wij bouwen een prototype voor je zodat jij snel weet wat de (on)mogelijkheden van jouw idee zijn.

In welke volgorde je deze vragen behandeld, is aan jou. Zo kun je ervoor kiezen om eerst een prototype te laten maken zodat je deze kunt voorleggen aan je doelgroep.

3. Snel inspelen op ontwikkelingen

Innoveren is alleen zinvol als je snel op de ontwikkelingen inspeelt. Daarom gaan wij snel van start en stuiven we op de finish af. Dit doen wij het liefst samen met jou.

Wij delen onze kennis met jou en stemmen de ontwikkeling constant af op de behoeftes en inzichten van jou en jouw organisatie. De communicatielijnen zijn kort en we hebben regelmatig contact. Zo leren we elkaar goed kennen en weten we wat er bij jouw organisatie leeft en wat er echt belangrijk is.

4. Klaar voor de volgende fase

Tijdens onze korte sprints testen we jouw hypothese of idee. Zo komen wij erachter of jouw innovatie werkt en of je gebruikers het prototype gebruiken zoals jij dat had bedacht. Je bent direct op de hoogte van eventueel benodigde aanpassingen. Dit bespaart je maanden werk.

Is het prototype naar wens? Dan is het tijd voor de volgende stap: het concept uitbreiden of de vervolgstap naar industrialisatie zetten. Omdat het prototype nagenoeg gelijk is aan de definitieve uitvoering, kunnen deze stappen ook snel worden uitgevoerd. Het prototype is bijna productieklaar.

Johan kijkt lachend in de camera

5. Resultaatafspraken

Wij stoppen niet voordat we de afgesproken doelen hebben bereikt. Wil jij tussentijds wijzigingen aanbrengen of heb je aanvullende ideeën? Wij passen het te bereiken eindresultaat direct daarop aan zodat jij tevreden bent met het eindresultaat.

Innoveren samen met Beeliners

Ben jij benieuwd wat wij samen met jou kunnen bereiken? We werken graag met jou samen aan jouw idee. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Duurzame innovaties

Duurzaamheid staat bij veel bedrijven hoog op de agenda. Ze zijn op zoek naar manieren om de duurzaamheid van hun producten, diensten en processen te vergroten. Innoveren is een passend middel om de vernieuwingen door te kunnen voeren en zo een meer milieu-, waarde- en mensgerichte organisatie te creëren. 

Meer informatie

Intellectueel eigendom

Wanneer je een goed innovatief idee hebt, wil je uiteraard niet dat een ander ermee vandoor gaat. Om dat te voorkomen kun je nieuwe producten, merken en technologieën beschermen met intellectuele eigendomsrechten (IE-rechten). 

Meer informatie

Security

Vaak wordt gedacht dat security in de weg staat van het innoveren. Er zijn veel regels rondom beveiliging waar rekening mee moet worden gehouden. Hoe overbrug je het spanningsveld tussen ontwikkeling en wet- en regelgeving? 

Meer informatie

“Samen maken we jouw idee werkelijkheid”

Dennis Wissink – Commercieel directeur/co-owner

We komen graag met je in contact. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend.