Een app laten ontwikkelen? Heb jij een goed idee voor een applicatie maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? Beeliners is expert op het gebied van native app ontwikkeling. Wij ontwikkelen samen met jou de app die aansluit op jouw wensen en behoeften. 

Met een mobile app kun jij jouw eindgebruiker de ultieme ervaring bieden. De app wordt ontwikkeld op basis van de laatste softwaretechnologie. Dankzij de jarenlange ervaring van onze engineers op het gebied van software ontwikkeling is Beeliners de juiste partner om samen met jou de ideale app te ontwikkelen.

Samen maken we van jouw idee werkelijkheid!

We komen graag met je in contact. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend.

Diensten-app-ontwikkeling

Native app of cross platform app

Een native applicatie is een app die ontwikkeld wordt met dezelfde taal en tools als de maker van het besturingssysteem. Dit betekent dat een native Android app in Java/Kotlin wordt geschreven en een iOS applicatie met Swift. 

Een cross platform applicatie is een app die zowel op iOS als op Android draait. Daardoor hoeft er maar één app ontwikkeld te worden. Er zijn hiervoor verschillende mogelijkheden, zoals Xamarin in C#, Flutter in Dart en React native in Typescript.

Bij het ontwikkelen van elke app wordt er rekening gehouden met beide eco-systemen, het uiterlijk en het gebruik ervan. Hetgeen wat op iOS werkt, werkt in Android net weer iets anders.

Wil jij een native app ontwikkelen? Wij denken graag met je mee in de mogelijkheden, de kansen en de toekomst. Daarbij houden we rekening met jouw budget en de maakbaarheid van de applicatie. Samen met jou zorgen wij ervoor dat jouw app ontwikkelt gaat worden.

App ontwikkeling, het proces

Een mobiele app kent veel variaties, van een compagnon app van jouw product tot het bieden van een portal met extra services en informatie voor jouw klanten. Om de beste kwaliteit te garanderen, werken wij met onze eigen engineers met diverse specialisaties. Samen met jouw kennis en inzet creëren wij de beste mobiele app.

In de realisatie van jouw applicatie volgen we een aantal vaste stappen die we aanpassen aan jouw wensen en behoeften. Zo kunnen we samen van jouw idee de werkelijkheid maken. Bij ons weet je zeker dat alles in eigen beheer wordt gedaan. Alleen dan kunnen wij effectief en efficiënt omgaan met jouw tijd en budget.

Omdat het jouw app is, zorgen we ervoor dat jij continu betrokken bent bij het proces. Door middel van korte lijntjes en een praktische aanpak ben jij altijd op de hoogte van de stand van zaken.

Jouw app ontwikkelen met de hulp van Beeliners

Ben jij benieuwd wat wij samen met jou kunnen bereiken? We werken graag met jou samen aan jouw idee. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Ben jij benieuwd wat wij samen met jou kunnen bereiken? Ontdek de mogelijkheden van jouw idee!

  • Samenwerken met jou
  • Persoonlijk contact
  • Korte lijntjes en snel schakelen
  • Het IP blijft van jou