Heb je een goed idee voor een innovatief product en wil je hier werkelijkheid van maken? Een industrieel product ontwerpen is veel meer dan alleen ideeën schetsen. Het is een heel proces waarbij samenwerking, technische kennis, creativiteit, onderzoek en planning een rol in spelen. Onze engineers helpen jou graag bij het ontwerpen van jouw industriele product.

Producten hebben veel meer nodig dan alleen een goede functionaliteit. Daar weten onze engineers alles van. Het is van belang dat jouw industrieel product aan kenmerken als gebruiksgemak en een goed design voldoet. Beeliners is de juiste partner om samen met jou je product op de markt te brengen.

Samen maken we van jouw idee werkelijkheid!

We komen graag met je in contact. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend.

Creativiteit en kennis maakt het verschil

Wanneer je een innovatief idee hebt, wil je deze natuurlijk succesvol uitwerken tot een heus product. Daar gaat een heel proces aan vooraf en het is logisch dat je zelf niet alle kennis en middelen in huis hebt. Onze engineers staan in het hele proces voor je klaar. Wij denken graag met je mee om van jouw idee werkelijkheid te maken.

Door de juiste keuzes te maken, kunnen we samen met jou goede producten ontwerpen. Wij maken gebruik van 3D ontwerpen en snelle prototyping door 3D-printen om jou meer inzicht te geven in jouw product. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten.

Industrieel product ontwerpen, het proces

Aan het ontwerpen van een industrieel product gaat een heel proces aan vooraf. 

  • Onderzoeksfase. In de onderzoeksfase wordt nagegaan of jouw idee haalbaar is. Daarnaast kijken we bijvoorbeeld ook naar de concurrentie en doelgroepen. Zo krijge je meer inzicht in de levensvatbaarheid van jouw innovatieve ideeën.
  • Uitwerkfase. Tijdens deze fase werken we samen met jou je idee verder uit. We ontwikkelen diverse vormen en mogelijkheden voor jouw product. We brainstormen graag samen met jou over de mogelijkheden.
  • Concept ontwikkelfase. Het idee heeft een grove vorm gekregen. Nu wordt het tijd om te kijken naar materialen, technische oplossingen en de ontwikkeling van één of meerdere concepten.

Jouw industrieel product realiseren met de hulp van Beeliners

Ben jij benieuwd wat wij samen met jou kunnen bereiken? We werken graag met jou samen aan jouw idee. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Ben jij benieuwd wat wij samen met jou kunnen bereiken? Ontdek de mogelijkheden van jouw idee!

  • Samenwerken met jou
  • Persoonlijk contact
  • Korte lijntjes en snel schakelen
  • Het IP blijft van jou