Ontdek een compleet nieuw, uniek en revolutionair full body kracht- en cardiotrainingstoestel voor bidirectionele en unidirectionele training. Bij een bidirectionele beweging worden zowel actieve als ondersteunende spiergroepen gelijktijdig getraind.

Onbeperkte trainingsmogelijkheden

Volledig instelbaar voor werk over alle spierparen. Door gebruik te maken van een vliegwiel weerstand is zowel een lage als explosieve startsnelheid mogelijk. De Antagonist reageert onmiddellijk op uitgeoefende kracht tijdens de training om de intensiteit onmiddellijk te variëren.

Onbeperkte individuele en verwisselbare trainingsopties voor alle motorische functies, bijvoorbeeld handgrepen, stangen, beenlussen, vesten, banken, dozen, balansplaten, rolstoel enzovoort. Met de multidirectionele kabels kun je in elke gewenste richting bidirectioneel en unidirectioneel bewegen.

De vliegwielweerstand zorgt voor minder schokbelasting en ontlast zo de gewrichten. Met de luchtweerstandsniveaus kun je de kracht in jouw eigen tempo opbouwen. Door de gebruiker geïnitieerde, snel reagerende bidirectionaliteit verwarmt, maakt los, verhoogt de hartslag, verbrandt calorieën en bouwt snel en effectief spieren op – maak je klaar om te zweten en je geweldig te voelen!

Onze bijdrage

Wij dragen bij aan de ontwikkeling van de sensoren en elektronica van dit revolutionaire trainingstoestel. Daarnaast voegen we voortdurend nieuwe functies toe om alle gegevens naar de monitoring systemen te krijgen.