Op zoek naar een cloud oplossing passend bij jouw bedrijf? Cloud oplossingen zijn eenvoudig schaalbaar en geven toegang tot meer complexere taken, middelen en aanverwante diensten. De mogelijkheden rondom het ontwikkelen van cloud oplossingen zijn eindeloos en wij kunnen jou helpen bij het ontwikkelen van een cloud oplossing op maat.

Wanneer je gebruik maakt van de cloud, sla je gegevens op in een centrale omgeving. Vanuit deze omgeving kan je de gegevens weer gebruiken om daarop nieuwe gegevens te berekenen. Denk bijvoorbeeld aan het voorspellen van onderhoud en het herkennen van bepaalde trends in jouw product. 

Mogelijk is er geen bestaande cloud oplossing die voldoet aan jouw wensen en behoeften. Beeliners helpt je graag bij de ontwikkeling van een cloud oplossing op maat. 

Samen maken we van jouw idee werkelijkheid!

We komen graag met je in contact. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend.

Zakelijke cloud oplossingen op maat gemaakt

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Dat begrijpen we maar al te goed. Graag zijn wij jouw metgezel in de zoektocht naar de best passende cloud oplossing op maat. Of het nu gaat om een zakelijke cloud oplossing voor analyse en big data of connectiviteitsservices, wij denken graag met je mee op zoek naar de best passende oplossing voor jouw bedrijf.

Wij denken graag mee in de mogelijkheden, de kansen en de toekomst. Daarbij houden we rekening met jouw budget en de maakbaarheid van de cloudoplossing. Samen met jou zorgen wij ervoor dat jouw cloudomgeving past bij jouw wensen en behoeften.

De voordelen van onze cloud oplossingen

Kiezen voor een passende cloud oplossing brengt voordelen met zich mee. Ook kiezen voor een cloudoplossing op maat in samenwerking met Beeliners heeft drie belangrijke voordelen:

  • Oplossing op maat. Wij gaan graag met jou in gesprek en proberen zodoende in kaart te brengen waar de behoeftes liggen met betrekking tot de cloud. Hierdoor kunnen wij een passende oplossing voor jouw bedrijf aanbieden. We houden rekening met jouw behoeften, de huidige IT-infrastructuur, budget, IT-kennis en bezetting.
  • Wij werken samen met jou aan de oplossing. Je bent continu betrokken in het proces. Wij werken met korte lijntjes en een praktische aanpak. Dat maakt dat jij altijd op de hoogte bent van de stand van zaken en dat wij snel kunnen schakelen als dat nodig is.
  • Veiligheid door ontwerp. Bescherming van gegevens, applicaties en infrastructuur is een belangrijke taak bij het ontwikkelen van cloud oplossingen. Om deze bescherming te kunnen waarborgen, nemen wij de beveiliging al mee tijdens de ontwerpfase van jouw cloud oplossing. Zo is de veiligheid vanaf het begin af aan goed geregeld.
Diensten-Software-development

Een cloud oplossing op maat met de hulp van Beeliners

Ben jij benieuwd wat wij samen met jou kunnen bereiken? We werken graag met jou samen aan jouw cloud oplossing op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Ben jij benieuwd wat wij samen met jou kunnen bereiken? Ontdek de mogelijkheden van jouw idee!

  • Samenwerken met jou
  • Persoonlijk contact
  • Korte lijntjes en snel schakelen
  • Het IP blijft van jou