Vaak wordt gedacht dat security in de weg staat van het innoveren. Er zijn veel regels rondom beveiliging waar rekening mee moet worden gehouden. Hoe overbrug je het spanningsveld tussen development en wet- en regelgeving? 

Samen maken we van jouw idee werkelijkheid!

We komen graag met je in contact. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend.

Diensten-Software-development

Toenemend belang van security

De veiligheid van producten en software wordt steeds belangrijker. Steeds vaker zien we in het nieuws dat er datalekken hebben plaatsgevonden of dat (grote) bedrijven slachtoffer zijn geworden van cybercrime. Dit zorgt ervoor dat de overheid steeds met meer regels en wetgeving komt. Hoe voorkom je dat al deze regels en wetten in de weg komen te staan van jouw innovatie?

Snel willen innoveren

Veel bedrijven willen vooral snel innoveren. Processen moeten geautomatiseerd worden zodat je sneller en zonder handmatige tussenkomst nieuwe versies van je applicaties of producten kunt uitrollen. Door snel te produceren blijft er tijd over voor dingen die ertoe doen, namelijk functionaliteit toevoegen. Toch heeft het snel willen innoveren een groot gevaar: de security wordt uit het oog verloren. 

Omgaan met beveiligingsregels

Om van jouw idee een succesvolle innovatie te maken, is het van belang om de huidige regels en wetten rondom security in het gehele proces mee te nemen. Het is namelijk gemakkelijker om hier voorafgaand rekening mee te houden dan wanneer je het later nog moet toevoegen.

Security en innoveren bij Beeliners

Kies je voor een samenwerking met Beeliners om van jouw idee werkelijkheid te maken, dan werken we samen aan jouw innovatie die voldoet aan alle bestaande regels en wetten rondom security. Hierover zullen we vooraf duidelijke afspraken over maken. Heb je nog vragen of wil je de mogelijkheden verkennen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ben jij benieuwd wat wij samen met jou kunnen bereiken? Ontdek de mogelijkheden van jouw idee!

  • Samenwerken met jou
  • Persoonlijk contact
  • Korte lijntjes en snel schakelen
  • Het IP blijft van jou